Κώστας Καμμένος

Coach

Κώστας Καμμένος

Ο Κώστας Καμμένος γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βόλο, ασχολήθηκε για χρόνια με ένα απο τα παραδοσιακά αθλήματα της πόλης, την Κωπηλασία.Η έντονη ενασχόληση του με τον αθλητισμό και οι πολλές διακρίσεις, άναψαν τη φλόγα στον Κώστα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο. Έκτοτε ξεκίνησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία τόσο σε επίπεδο προπονητικής στον πρωταθλητισμό, όσο και σε επίπεδο εφαρμογής της φυσικής κατάστασης σε απλούς ασκούμενους.

  Αφού ολοκλήρωσε το 1996 τις σπουδές του ως Γυμναστής  στην Ακαδημία Αθλητισμού της Σόφιας εργάστηκε εως και το 2000 σε προγράμματα γυμναστικής παιδιών του Δήμου Βόλου. Παράλληλα και έως το 2012 εργάστηκε με λαμπρά αποτελέσματα ως προπονητής  κωπηλασίας στον Α.Σ. ΟΕΑ/ΝΑΒ. Ολοκλήρωσε την καριέρα του αυτή έχοντας στο παλμαρέ του επιτυχίες οπως 4η Ολυμπιακή Θέση(2012)-Παπαχρήστος Στέργιος , 1η Παγκόσμια θέση(2009)-Παπαχρήστος Στέργιος , 1ες Πανευρωπαικές Θέσεις(2010-2011-2012)-Παπαχρήστος Στέργιος , 1ες Παγκόσμιες Θέσεις(2009-2010-2011) – Λίτσα Καλαμποκά  και πλήθως άλλων διεθνών μεταλλίων με αθλήτριες όπως η Μωραίτη Νίκη, η Κουτσορεβύθη    Ιωάννα και η Κουρκούμπα Κωνσταντίνα.

 Θέλοντας ο Κώστας να αλλάξει πεδίο και να εμπνεύσει και τον μέσο ασκούμενο να πετύχει τους στόχους του και να γίνει η καλύτερη δυνατή έκδοση του εαυτού του , εντάχθηκε στην προπονητική ομάδα του CrossFit Volos.

  Ο Κώστας έχει επιπλέον παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης στη Λειτουργική Προπόνηση (Atp Main Cοurse 2014) και Animal Movements (Level 1-2018). Προσφέρει τις υπηρεσίες του με περίσσιο πάθος και μεράκι στα μέλη του CrossFit Volos, απο την θέση του προπονητή CrossFit , Ιndoor Rowing και Functional Training.

Contact Me

Contact Info

Τηλέφωνο : +30 693 611 3638
Email : crossfitvolos@hotmail.gr