Δημήτρης Κατσής

Coach

Δημήτρης Κατσής

  O Δημήτρης Κατσής είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α.  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην «Ειδική Αγωγή- Θεραπευτική γυμναστική» ενώ παρακολούθησε επιτυχώς για ένα χρόνο και την ειδικότητα της «Πετοσφαίρισης». Υπήρξε πρωταθλητής του άλματος σε μήκος μέχρι και τα 18 του χρόνια με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα στις κατηγορίες «παμπαίδων », «παίδων» «εφήβων» αλλά και  «αντρών» .

  Γνώρισε το CrossFit to 2015 στη Θεσσαλονίκη κι η συνέχεια ήταν η προβλεπόμενη…Πολλές προπονήσεις και στόχος η βαθύτερη κατανόηση κι ενασχόληση με αυτό. Ένα χρόνο μετά βρίσκεται στη γεννέτειρα πόλη του και εισέρχεται στο coaching team  του CrossFit Volos. Tαυτόχρονα γίνεται κάτοχος του διπλώματος “Level 1 CrossFit Trainer” συνεχίζοντας και επίσημα τη διδακτική της μεθόδου.

  Κατέχει επίσης τα πτυχία  “Διορθωτική Ασκηση” ,  “ΤRX Suspension Training”,  “Indoor Cycling”  από τη σχολή της GRAFTS, “Fat loss training methods & Nutrition” απο  ΜP Balatsinos , καθώς και την αναγνωρισμένη από την Ε.Ε. πιστοποίηση «Πρώτες Βοήθειες» .

Contact Me

Contact Info

Τηλέφωνο : +30 693 611 3638
Email : crossfitvolos@hotmail.gr