Ελισσάβετ Κολέτσου

Coach

Ελισσάβετ Κολέτσου

Η Ελισσάβετ Κολέτσου απο την παιδική της ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με τον Κλασσικό Αθλητισμό, με αποκορύφωμα το Αθλητικό Λύκειο οπου πήρε τις βάσεις για τη μετέπειτα πορεία της.

 Ταυτόχρονα η Ελισάβετ στα πρώιμα εφηβικά της χρόνια ξεκίνησε μια πολύ πετυχημένη πορεία στην Καλαθοσφαίριση με Χρυσά μετάλλια τόσο στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα οσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων με το Γ.Σ. Βόλου.

 Συνέχισε αποτελώντας βασική παίχτρια της ομάδας ενώ το 1996 έρχεται η μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου και στα μεγάλα σαλόνια της Α’Εθνικης.

  Απο εκει και πέρα η Ελισάβετ ακολούθησε Επαγγελματική πορεία, απέκτησε πολύτιμη εμπειρία απο τις 2 συμμετοχές στην προεθνική Νεανίδων,ενώ  αποκορύφωμα στη καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στο Ευρωπαικό Κύπελλο Μπάσκετ.

  Μετά την απόσυρσή της απο τον Πρωταθλητισμό και μετά τις οικογενειακές της μέριμνες, η Ελισάβετ ηταν σε αναζήτηση για καλή φυσική κατάσταση , κάτι το οποίο την έφερε στις εγκαταστάσεις του CrossFit Volos.Έτσι ξεκινήσε το 2010 ενα άθλημα το οποίο αγάπησε και με τη καθοδήγηση του προπονητή της Γιάννη Ρήγα , έγινε το 2014 κάτοχος του διπλώματος Level 1 CrossFit trainer.

 Η Ελισάβετ είναι παντρεμένη και έχει δυο γλυκύτατες κόρες.Παρ’όλα αυτά , κατα καιρούς ασχολείται αγωνιστικά με το CrossFit με πολλές Διακρίσεις , ενω ταυτόχρονα διαδίδει με πάθος τις γνώσεις και τις εμπειρίες της ως προπονήτρια στο CrossFit Volos.

Contact Me

Contact Info

Τηλέφωνο : +30 693 611 3638
Email : crossfitvolos@hotmail.gr