Φωτεινή Λάμπρου

Owner / Members Counsellor

Φωτεινή Λάμπρου

Η Φωτεινή Λάμπρου είναι συνιδιοκτήτρια του CrossFit Volos. Αποτελεί εξαίρετη σύμβουλο μελών, η οποία είναι πάντα παρούσα να αναλύσει και να δώσει εύστοχες λύσεις στις ανάγκες των ασκουμένων.Διακρίνεται για την οργανωτική της ικανότητά, την συνέπεια και την θετική ενέργεια που μεταδίδει.Ως αντρόγυνο με τον Γιάννη αποτελούν τη καρδιά του γυμναστηρίου.

  Η Φωτεινή έχει 3 χρόνια σπουδές νομικής στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton στα West Midlands της Αγγλίας. Έπειτα ασχολήθηκε με την Τέχνη και με το πτυχίο Κεραμικής και Γλυπτικής του Δ.ΙΕΚ Δήμου Βόλου δίδαξε για 6χρόνια σε παιδικά τμήματα.

Εργάστηκε, αποκομίζοντας πρακτικές γνώσεις και εμπειρίες , σε διάφορα ιδρύματα της πόλης και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης. Η αγάπη της για τα παιδιά, το έμφυτο ταλέντο και η πολυετής εμπειρία της, εξηγούν την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της Φωτεινής σε όλα τα παιδικά προγράμματα που διοργανώνει και διαχειρίζεται στο CrossFit Volos.

  Aπο μικρή στη ζωή της η Φωτεινή είχε έντονο το στοιχείο της άσκησης και του αθλητικού ιδεώδους για υγεία. Παράλληλα με μια άριστη πορεία στο σχολείο, ασχολήθηκε στα παιδικά της χρόνια με αθλήματα οπως το Tae Kwo do και η Πάλη.

 Ως ενήλικη πλέον η Φωτεινή ασχολήθηκε 6χρόνια με το μπαλέτο, το οποίο αποτελούσε και παιδικό της όνειρο.Όταν μπήκε στη ζωή της το CrossFit απο τη πρώτη στιγμή το αγάπησε, την ολοκλήρωσε ως μέθοδος άσκησης και κουλτούρας και ασχολείται με πάθος απο το 2015.

 Λόγω αυτών των βιωμάτων , η Φωτεινή έχει καθημερινό μέλημα να εμπνεύσει και να  διαδώσει στον απλό άνθρωπο τον υγιεινό τρόπο ζωής και τα πολλαπλά ωφέλη του στην σωματική και ψυχική υγεία.

Contact Me

Contact Info

Τηλέφωνο : +30 693 611 3638
Email : crossfitvolos@hotmail.gr