Γιάννης Ρήγας

Owner / Head Coach

Γιάννης Ρήγας

  Ο Γiάννης Ρήγας είναι ιδιοκτήτης του CrossFit Volos καθώς επίσης εμπνευστής και διαχεριστής του προπονητικού συστήματος που ακολουθείται.

 Πιστεύει οτι το Fitness Lifestyle αποτελεί εξέλιξη της ζωής του ανθρώπου, αναφέρεται τόσο σε αθλητές όσο και σε καθημερινούς ασκούμενους και αφορά και επηρεάζει την ποιότητα του βίου και την Ευρωστία.

  Είναι απόφοιτος Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Ευρωστία και την Υγεία. Στον τομέα του Crossfit ασχολείται απο το 2009 και με τη βοήθεια εξειδικευμένων σεμιναρίων αποτελεί αποδεδειγμένα έναν από τους πιο έμπειρους γυμναστές στο χώρο. Έχει επιτελέσει προπονητής σε δεκάδες αθλητές του CrossFit που έχουν διακριθεί με νίκες σε Εθνικό αλλά και Διεθνές Επίπεδο. Παράλληλα έχει βοηθήσει εκατοντάδες ασκούμενους να επιτύχουν τα επιθυμητά τους αποτελέσματα στους δείκτες υγείας , στη σωματική εμφάνιση και στις σωματικές τους ικανότητες.

  Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι έχει Certifications από την ELEIKO ως επίσημος προπονητής Συλλόγου Άρσης Βαρών (2015), είναι Level 2 Certified Crossfit Coach καθώς και Crossfit Weightlifting , CrossFit Endurance και CrossFit Gymnastics Coach. Στον τομέα της αποκατάστασης είναι Rocktape Mobility-Kinesio Taping Certified.

  Οι αθλητικές διακρίσεις του Γιάννη Ρήγα, εκτείνονται σε μια περίοδο αρκετών χρόνων και διαφόρων αθλημάτων αποδεικνύοντας τη συνεχή επαφή του με την άθληση.      Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι είναι 3 φορές Χρυσός και 1 φορά αργυρός Πανελλήνιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία Πίστας ενώ αποτελούσε και μέλος επι 3 έτη της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Πίστας.

  Στον τομέα του Crossfit οι διακρίσεις του είναι 1ος στο Cross Battle I και 3ος στο Cross Battle II στη Θεσσαλονίκη (Φεβρουάριος 2011,2012), 1ος στα Butcher’s Special 2011 και 2012 team challenge Αθήνα, 120ος στο 2011 CrossFit Open – Region Ευρώπης (συμμετέχοντες για Ευρώπη – 1200 άντρες) , 87ος στο London throwdown 2013 (Πανευρωπαική διοργάνωση – συμμετέχοντες 1300 άντρες ) και 13ος στο Greek throwdown 2015(Διεθνής διοργάνωση – συμμετέχοντες 800 άντρες) , 1ος στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών 2018 κατ.85kg

Contact Me

Πληροφορίες επαφής

Τηλέφωνο : +30 693 611 3638
Email : crossfitvolos@hotmail.gr